Relatie en Depressie
Lezen is vrij, voor het grootste gedeelte van dit forum.
Wil je meedoen, wordt dan lid door je te registreren.
Activeer je lidmaatschap via de mail die je krijgt en log in.

Relatie en Depressie

Depressief of een depressie? Voor ieder, die hiermee te maken krijgt.Wat voor depressie dan ook.
 
IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Opmaak en onderwerp typen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maria
Admin
avatar

Aantal berichten : 1256
Woonplaats : Zeeland
Registration date : 29-12-08

BerichtOnderwerp: Opmaak en onderwerp typen   4/2/2009, 21:46

Wat is BBCode?
BBCode is een speciale implementatie van HTML. Of je al dan niet BBCode kan gebruiken wordt bepaald door de beheerder. Je kan dit ook per bericht uitschakelen op het postformulier. BBCode op zich is vergelijkbaar met HTML, tags zijn ingesloten in rechte haken [ en ] inplaats van < en > en BBCode geeft een betere controle over wat en hoe iets wordt getoond. Zie voor meer informatie de gids die je kunt bereiken via het postformulier.


Kan ik HTML gebruiken?
Dat hangt er vanaf of de beheerders dit toelaten, zij hebben er volledige controle over. Indien je HTML kan gebruiken, zullen maar een paar tags werken. Dit is een veiligheidsprocedure om misbruik van het forum te voorkomen door gebruik van tags die de opmaak kunnen schaden of andere problemen kunnen veroorzaken. Als HTML ingeschakeld is kun je het per bericht uitschakelen op het postformulier.


Wat zijn smilies?
Smilies, of emoticons, zijn kleine afbeeldingen die gebruikt kunnen worden gebruikt bepaalde gevoelens uit te drukken met een code, zo betekent bijvoorbeeld Smile gelukkig, en Sad triest. De volledige lijst van emoticons kan geraadpleegd worden via het postformulier. Probeer niet teveel smileys te plaatsen in je berichten, want ze kunnen een bericht onleesbaar maken en een moderator kan beslissen deze te verwijderen of het bericht in zijn geheel te verwijderen.


Kan ik afbeeldingen plaatsen?
Afbeeldingen kunnen inderdaad worden getoond in je berichten. Echter, er is momenteel geen functie om afbeeldingen te uploaden naar dit forum. Daarom moet je een link plaatsen naar een afbeelding opgeslagen op een openbaar toegankelijke webserver, bijvoorbeeld http://www.een-onbekende-plaats.net/mijn-foto.gif. Je kan niet linken naar afbeeldingen opgeslagen op je eigen PC (tenzij het een openbaar toegankelijke server is) noch afbeeldingen opgeslagen op beveiligde locaties, zoals Hotmail- of Yahoo-mailboxen, sites met wachtwoordbeveiliging, enz. Gebruik om de afbeelding in te voegen ofwel de BBCode-tag [img] of toepasselijke HTML (indien toegelaten). Afbeeldingen dienen altijd te eindigen op .jpg, .jpeg, .gif of .png.


Wat zijn mededelingen?
Mededelingen bevatten meestal belangrijke informatie en moet je daarom zo snel mogelijk lezen. Mededelingen verschijnen bovenaan van elke pagina in het forum waar ze zijn geplaatst. Of je al dan niet een mededeling kan plaatsen hangt af van de permissies die je nodig hebt, die zijn ingesteld door de beheerder.


Wat zijn Sticky-onderwerpen?
Sticky-onderwerpen verschijnen onder de mededelingen in het forum en enkel op de eerste bladzijde. Deze zijn meestal van belang dus moet je ze bij voorkeur lezen. Net als met mededelingen is het de beheerder die bepaalt wie Sticky-onderwerpen kan plaatsen in welk forum.


Wat zijn gesloten onderwerpen?

_________________
Groeten, Maria.
Relatie en Depressie.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://psychosoof.actieforum.com
 
Opmaak en onderwerp typen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Relatie en Depressie :: Algemeen :: Hoe werkt dit forum? Vragen en antwoorden.-
Ga naar: